FŐOLDAL RÓLUNK HÍREK
ESEMÉNYEK
  ÚJDONSÁGOK ÜZENŐFAL
 
Újdonságok
Egyetemes mesék- Első könyvtáram

Az Első könyvtáram öt kötete változatos témaköröket ölel fel: az első három könyvben mesék, legendák és más, fantasztikus történetek elevenednek meg, a negyedik segítségével az állatvilágban tehetünk egy izgalmas utazást, míg a sorozat ötödik tagja angolul tanuló gyerekeknek készült. A sorozat tehát megannyi, igazán széles spektrumot felölelő témakörben ad választ a gyerekekben felmerülő kérdésekre. 5 éves kortól anánlott.

tovább
Csodaszép mesék

Ez a könyv a legnépszerűbb mesék varázslatos világába repíti az olvasókat, hogy képzeletben együtt kalandozzanak Csizmás kandúrral, Hamupipőkével, a kis hableánnyal, és a sok-sok népszerű mesefigurával. 3 éves kortól ajánlott.

tovább
Mesetár: Kislánymesék

A Mesetár-sorozat kislányoknak szóló kötetében kimondottan a lányok érdeklődési körének megfelelő meséket válogattunk össze. A könyv igazi kislányoknak való csemege, mind tartalmában, mind küllemében. 3 éves kortól ajánlott.

tovább
Mesetár: Fiúmesék

A Mesetár-sorozat kisfiúknak készült részében a kötet tartalma és külcsíne is a fiúk ízlését célozza meg. A szépen illusztrált, és elnyűhetetlen könyv sokáig szolgálhatja kis olvasóját. 3 éves kortól ajánlott.

tovább
Mesetár: Kedvenc meséim

A Mesetár-sorozat első kötetében a gyermekek kedvenc, klasszikus meséi élvezetes nyelvezetű adaptációkban olvashatók. A kellemes formátumú kötet speciális kötészeti megoldásának köszönhetően elnyűhetetlen, így sokáig a könyvespolc dísze lehet. 3 éves kortól ajánlott.

tovább
Társasjátékok

A Játszókönyvek-sorozat Társasjátékok című kötetében ötletes módon egy könyvben egybekötve találhatók meg olyan klasszikus játékok, mint a sakk, a dáma, vagy torpedó, de sok más, érdekes, a gyerekek kedvenc meséi alapján készült különböző táblajátékok is. Így a játékos útvesztőkön megelevenedik a rút kiskacsa, Aladdin, Midasz király, Alice, Csipkerózsika, Hófehérke és a hét törpe, vagy éppen Jancsi és Juliska története. A könyv összesen kilenc különböző társasjátékot, valamint a hozzájuk tartozó leírásokat, dobókockát, filctollat, korongokat és figurákat tartalmaz. 6 éves kortól ajánlott.

tovább
Első meséim Legkedvesebb meséim

Csizmás kandúr és Hamupipőke története elevenedik meg a bájosan illusztrált sorozat első kötetében, amely kézbe simuló formátumban készült, bélelt borítóval, laminált lapokkal, hogy a legkisebbek is bátran ismerkedhessenek legkedvesebb meséikkel. 5 éves kortól ajánlott.

tovább
Első meséim: Legkedvesebb állatos meséim

Ez a könyv 5 éves kortól ajánlott, amely kézbe simuló formátumban készült, bélelt borítóval, laminált lapokkal, hogy a legkisebbek is bátran ismerkedhessenek legkedvesebb meséikkel. Ebben a  kötetben a legkedvesebb állatos mesékkel találkozhatnak a gyerekek: A dzsungel könyvével és a hét kecskegida történetével. Az első kötethez hasonlóan kellemes formátumú és kivitelű a könyv, így biztosan sokáig a könyvespolc dísze marad. 5 éves kortól ajánlott.

tovább