FŐOLDAL RÓLUNK HÍREK
ESEMÉNYEK
  ÚJDONSÁGOK ÜZENŐFAL
 
Újdonságok
Fagyöngy / A szeretet könyve

Fagyöngy legyen ünneped éke, Olvasó, fogadd e kis könyvben a magyar írók ajándékát, hogy szívedben is kihajtson a szeretet, mint téli erdők fáin a fagyöngy.

tovább
Böjte Csaba, Karikó Éva: Út a Végtelenbe - Csaba testvér gondolatai Isten ajándékairól

Az Út a Végtelenbe a kibontakozás, a megvilágosodás könyve, az igaz emberré válás útján szeretne társunk lenni. Álmaink, önmagunk csendes valóra váltásában szeretne vezetni, bátorítani, vigasztalni, mellettünk lenni. Jézus Krisztus a katolikus egyház hét csodálatosan szép szentségét mint vándorlásunkat segítő mankót és úti eledelt kínálja fel nekünk. Általuk táplál, vigasztal, megmos, felemel, újból és újból a Végtelenbe vezető pályánkra helyez minket.

tovább
Böjte Csaba, Karikó Éva: Párbeszéd a Végtelennel

A könyvsorozat hitünk legfontosabb igazságain vezeti az Olvasót, nem megkerülve a közvéleményt megosztó témákat sem. 

tovább
Bőjte Csaba, Karikó Éva: Iránytű a Végtelenhez - Csaba testvér gondolatai az isteni parancsolatokról

A parancsolatokkal kapcsolatos kérdéseket járjuk körül ebben a kötetben úgy, hogy ujjunkat közben a mai kor pulzusán tartjuk. Kívánom, hogy Csaba testvér tiszta, életadó válaszait, szívmelengető történeteit, erőt adó tapasztalatait, az Olvasók írják mélyen a szívükbe.

KARIKÓ ÉVA

tovább
Bőjte Csaba, Karikó Éva: Ablak a Végtelenre - Csaba testvér gondolatai Istenről, vallásról életről, emberről...

Karikó Éva az apostoli hitvallás, az ún. Hiszekegy állításaira fűzte fel a kérdéseit.

Miért jó, ha valaki hisz? Isten atyja annak is, aki nem ismeri, aki megtagadja? Ha Isten mindenható, miért van ez a sok gonoszság a földön? Van-e gonosz lélek? Mi bizonyítja, hogy van élet a halál után?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre válaszol Böjte Csaba végtelen bölcsességgel és szeretettel.

tovább
Bőjte Csab: A szeretet bölcsője

Csaba testvér előadásaiból összeállította, szerkesztette és a verseket válogatta: Karikó Éva

tovább
Benedek Elek: Székelyföldi mondák és mesék

Benedek Elek saját gyűjtésű meséiből és mondáiból válogat e kötet, melyek Székelyföldhöz kötődnek. Nevezetes helyek, régmúlt személyek és csodás lények történetei elevenednek meg a lapokon a jó és a rossz örök harcának tükrében.
  A nagy mesemondó egyedi előadásmódja hős királyfik, világszép királykisasszonyok, gonosz és jó tündérek, ördög szántotta vidékek, hatalmas várak és sziklák, titokzatos folyók és tavak, mesebeli üveghegyek és selyemrétek csodálatos világát vetíti elénk.
  A felejthetetlen történeteket Sárkics György hangulatos illusztrációi kísérik.

tovább
Benedek Elek: Szélike királykisasszony

"A nagy mesemondó", Benedek Elek generációkon át öröklődő meséiből készült válogatás összesen harminchat mesét tartalmaz, mely híven tükrözi a nép ügyességét, jó kedélyét, s mindezt Benedek Elek a maga eleven és tréfás elbeszélő modorában közvetíti a gyermekolvasók számára.

tovább